2017-03-06 08:19:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Hamar sikert érhet el

Napi horoszkóp március 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha úgy érzi, vétett valaki ellen, ne gyötörje magát szemrehányásokkal. Az élet mindig kínál lehetőséget arra, hogy jóvá tegye hibáit. Ma is adódik egy ilyen lehetőség, éljen vele! Az este már jó hangulatban telik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Hiába pihent a hétvégén, az erőtartalékai kimerülőben vannak, munkájából hiányzik a kreativitás, hiányoznak az ötletek. Elhanyagolta a mozgást, a sportokat, pedig aktív pihenéssel növelhetné erőnlétét. Munka után mozogjon egy kicsit!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy munkatársa által olyan információ birtokába jut, ami megdöbbenti és elgondolkodtatja. Lehet, hogy meg is kell változtatnia egy tervét, mert már előre látszik, hogy sok ponton kudarcra van ítélve a dolog.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Meglehetősen kiszámíthatatlan a viselkedése a mai napon. Mást csinál, mint amit mond, és a többiek nem értik a viselkedését, nem tudják mire vélni a kirohanásait. Próbáljon egy kicsit lehiggadni, és ne csináljon mindenből nagy ügyet!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Teljes energiával kezdheti a hetet. Bármilyen munkát képes lesz elvégezni. Ha új dologhoz akar hozzálátni, akkor a Mars segít önnek a kitartásban, és a gyorsaságban is. Most nem kell sokat küzdenie, hamar sikert érhet el.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyéből indul. Anyagi ügyeiben inkább a kényszer, mint a józan megfontolás irányítja tetteit. Talán épp emiatt melléfoghat. Fejezze be a régóta húzódó teendőit, mielőtt átláthatatlan rengeteggé alakulnak!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Rák jegyéből indul. Anyagi ügyeiben inkább a kényszer, mint a józan megfontolás irányítja tetteit. Talán épp emiatt melléfoghat. Fejezze be a régóta húzódó teendőit, mielőtt átláthatatlan rengeteggé alakulnak!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Rák jegyéből indul, és ez inspirálni fogja önt. Bátran nézzen szembe a gondokkal, mert a ma még könnyen megoldható ügyek később káosszá válhatnak. Ha lesz mersze, megkapja, amit akar.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Magánélete terén jó lehetőségeket jelez a Mars, amitől egész nap feldobott hangulatban lesz. Komoly késztetést érez egy új kapcsolatra, mert van valaki, aki iránt őszintén vonzódik. Ha ön egyedülálló, tegye meg ma a kezdő lépést!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Hétfőn az Uránusz szemben áll a Jupiterrel, emiatt nehéz pillanatok várják. Egy közeli ismerőse visszaél a jóhiszeműségével. Ne vívódjék, inkább cselekedjék józan belátása szerint.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A hétfő viharosan, de jól kezdődik. Éberen figyelje a változásokat, mert lehet, hogy gyors döntéseket kell hoznia. Este találkozzon a barátaival, és menjenek együtt szórakozni. Sokat tudnak majd mesélni egymásnak.

Halak: II. 19. - III. 20.
Különösen szerencsés lehet a mai napon. Tárgyalásai előnyösen zárulnak, egyedi ötleteit nagyra becsülik. Valaki megjelenik életében, ami örömmel tölti el. Ha ön egyedülálló, akkor fogadja el az illető meghívását!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: